Eres badpakken verkooppunten

Bij De Lingerie hebben we verschillende badmode producten liggen van Eres, dat maakt dat wij tot één van de Eres Badpakken verkooppunten horen.

Bent u benieuwd naar de verschillende producten van Eres? Bekijk dan onze badmode collectie.

Bent u benieuwd naar de Eres collectie van dit moment? Ga naar “Onze collectie” voor alle actuele badmode.
Daarnaast kunt u ons ook vinden op Instagram en Facebook.

De nautic lijn

De Nautic-lijn herneemt drie iconische elementen van ERES: de rits, de zakken en de contrasterende boorden. Ze zijn zorgvuldig geplaatst, modelleren het silhouet en vormen een perfecte combinatie met de kleuren van het seizoen.

De Essentials lijn

Tijdloos, elegant en essentieel, de Essentials vibreren met de kleuren van de Middellandse Zee deze zomer. Onze emblematische stukken worden onthuld in zonnige, plantaardige tinten: Cactus, Limonade, Brugnon, Sauge, Terre Brûlée… Het DNA van het Huis van ERES, twee iconische modellen maken een comeback: het eendelige zwempak Larcin en de dunne Ponza slip.

De Naïades lijn

De lijn Naïades, geïnspireerd op de safari-jas, combineert comfort en elegantie door een kenmerkend detail: het oogje. Het wordt gecombineerd met bandjes in Peau Douce, die, wanneer ze geknoopt worden, de taille, de halslijn of de schouders sublimeren, afhankelijk van het model. In de strandmode wordt het eyelet gebruikt op lichte en soepele katoenen stukken, in een safari-chique stijl.